Tel af tot de Kerst met het  24 Kadootjesvoorjou Pakket. Met 24 kadootjes maken we er een gezellig creatieve Decembermaand van.

We beginnen op 1 december… en jij hebt dan het pakket al in huis zodat je het meteen leuk neer kunt zetten op een tafeltje of aan de wand kunt hangen. Inspiratie zit in de doos en zo kunt je elke dag van jou geschenken genieten. Alleen al een prachtig gedecoreerde tafel of wand stuk waar je elke dag met plezier naar kunt kijken... Dat is toch een heerlijkheid..op zich. 

Iedere dag 24 dagen lang maak je op datum een  'kadootjevoorjou"  open.. Als dat geen feestje is.. De ene dag is het een groter kadootje de andere dag iets kleiners. Ben  jij ook nieuwgierig wat er in het pakket zit ? Natuurlijk zou ik ook zijn. Het is toch een beetje een verrassing maar kan een tipje van de sluier oplichten... Van alles wat... Natuurlijk stempels... deze reis alles unmounted.. en daarnaast heb ik nog allerlei kadootjes in het pakket die betrekking hebben op sfeer, de kerstboom, versieringen, genieten, workshops  en leuke dingen doen.. Mijn hoofd loopt over van ideeen. 

Elke dag een inspirerend berichtje van mij wat betrekking heeft op je cadeautje en wat we gaan doen of dat we even alleen genieten van het moment.  Dit alles  kun je vinden in een besloten Facebook groep (heb je geen FB dan krijg je het per email). Na 24 dagen heb je een aantal projecten klaar en ben je wat  technieken en  inspiratie  rijker en kun je heerlijk gaan genieten van al je mooie spullen want dan is het KERST.. 

Dit jaar heb ik gekozen voor  het thema wit kraft,natuurtinten en een vleugje eucalyptus groen als verpakking. Het Zijn stempels die nieuw zijn, en speciaal ontworpen voor dit pakket.De stempels die in het pakket zitten zijn alle unmounted.Jij hebt de Primeur want ze komen pas volgend jaar op de markt. 

Ik ben al weken bezig om dit pakket zo exclusief mogelijk te maken dit houdt in dat je deze artikelen niet terug vind in de shop, het blijft een special edition .De oplage van dit “24 kadootjesvoorjou Pakket  “ kit is dus exclusief en beperkt.

Je kunt kunt  de kit natuurlijk ophalen in het atelier, of op laten sturen per post. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je de kit ruim op tijd in huis hebt. De exacte data voor verzenden:  Maandag en Dinsdag 22, 23 Nov. Je krijgt automatisch bericht via de email dat je pakket is verzonden. 
Het pakket ophalen Vrijdag 26 nov en Zaterdag 27 Nov van 10.00-15.00 uur. 
Adres: Lourens Bogtmanstraat 2 1724 SV Oudkarspel. Tel: 06-4474 4469

Er is een aparte Facebookgroep: Daar kun je je aanmelden met je bestelnummer .
24 kadootjesvoorjou facebookgroep

De prijs van dit   24 Kadootjesvoorjou Pakket  is, €  119 euro 

Als je eind november je kit op wilt halen, vul je OPHALEN in bij je bestelling.

Wij hopen dat jullie er straks net zoveel plezier aan beleven als wij nu met de voorbereiding wat echt een mega klus is... 

Groeten Judith 


UITVERKOCHT (niet te bestellen) Different Colors 24 KADOOTJESVOORJOU Pakket

  • €119,00

  • Excl. BTW: €98,35